14 SMRTNIH SLUČAJEVA / Migrant umro u Trumpovom pritvoru, zajednica bijesna zbog ICE-a: 'To je zabrinjavajući trend!'
'PRECIJENILI SU SE' / Tadić i Kovačević raskrinkali Trumpovu nemoguću misiju u Iranu: 'Postoji velika prepreka'
KATASTROFA ZA SAD? / Iran uništio moćni AWACS, evo zašto ga zovu 'mozgom' američkih operacija: 'Ovo je ozbiljno'
BLISKI ISTOK NA KOCKI / Dramatična poruka ministra NATO članice: 'Znam stvari o ratu zbog kojih ne mogu spavati'
'TRUMP KRUŽI OKOLO' / Hrvatska analitičarka: 'Iran je izvukao najjaču kartu. Za Europu bi to značilo katastrofu'
RAT NA BLISKOM ISTOKU / Netanyahu najavio širenje izraelske invazije na južni Libanon: 'Upravo sam naredio'
NAJVEĆI RATNI BROD / Fascinantni novi prizori američke grdosije u Splitu: Pogledajte tu veličinu u odnosu na grad
SKOK CIJENA NAFTE / Europi prijeti stagflacija, Trump odgodio napade, Iran: 'Pregovaranje bi bilo zločin'
RAT NA BLISKOM ISTOKU / Američki vojnici ozlijeđeni u napadu na saudijsku bazu; Treći nosač aviona ide prema Iranu
POJAVIO SE PLAN / Novi pokušaj mira na Bliskom istoku ili još jedan blef? 'Trump pregovara sam sa sobom'
ESKALACIJA SUKOBA / Iran objavio uvjete za kraj rata! Stižu upozorenja iz SAD-a: 'Trump je spreman otvoriti vrata pakla'
PRIJETNJA ZA EUROPU? / Iranske rakete mogu dosegnuti i Zagreb? Hrvatski vojni analitičar: 'Evo o čemu se radi'
JE LI NAM POTREBNA? / Umirovljeni general objasnio kako radi Davidova praćka: 'Evo koliko takvih bi trebalo Hrvatskoj'
'POTPUNO JE JASNO...' / Što to njihovi brodovi rade u sjevernom Pacifiku? 'Ovo je duboko zabrinjavajuće'
NOĆNA MORA 'U REZERVI' / Ako se oni uključe u rat, to bi mogla biti prekretnica: 'Naš prst je na okidaču!'
'PITANJE VREMENA' / Dvije zaljevske zemlje na korak do otvorenog rata s Iranom: 'Strpljenje nije neograničeno'
'UVJETOVANI REFLEKS' / Kovačević u Direktu otkrio zašto Trumpu treba ultimatum od pet dana: 'Smišljat će kako to učiniti'
DOPREMALI I ZALIHE KRVI / Procurile tajne: Svi su se spremali na invaziju, vojnici su planirali dramatičan potez
'MAJKA SVIH PREOKRETA' / Britanci dali Amerikancima pristup svojim bazama, evo što je Trump rekao o kraju rata
TOTALNI RAT? / Gore rafinerije! Arapi prijete, ali zašto ne uzvraćaju? Avdagić: 'Postoji strah jači od svega'
PANIKA U AMERICI / Dronovi iznad vojne baze u kojoj žive dva Trumpova ključna čovjeka: 'Ne znamo čiji su'
RAT ULAZI U NOVU FAZU / Netanyahu: 'Promijenit ćemo Bliski istok. Predsjednik Trump nas je zamolio...'
IZVJEŠTAJ KOJI ĆE ODJEKNUTI / Šokantno otkriće obavještajaca o nuklearnom programu Irana: Što će sada reći Trump?
OSTAO BEZ POVJERENJA / Trump u sve većim problemima zbog Irana: Pokrenuo rat iz kojeg se ne zna izvući
NEAKTIVNOST JE VEĆI RIZIK / Zaljevske zemlje vrše pritisak na Trumpa: 'Ako se povučete prije nego što završite zadatak...'
'MOŽEMO ODGOVORITI' / Amerikanci podcijenili Iran? Kotromanović: 'Strah me je da ćemo stvoriti Frankensteina'
GORI NA BLISKOM ISTOKU / Nevjerojatni detalji: Snimka otkriva kako je novi vrhovni vođa Irana preživio napad
KRAJ NIJE BLIZU? / Pakao Bliskog istoka i sve više mrtvih. 'Izvukao sam bebu iz zgrade razrušene projektilima'
U SJENI RATA / Mundijal u velikoj opasnosti, stručnjak upozorava: 'Mogu se probuditi vukovi samotnjaci'
BLISKI ISTOK GORI / Više od 2000 mrtvih i stotine tisuća izbjeglica! Rat ulazi u treći tjedan, a kraj se ne nazire